Певицата Мариана Попова избухна като атомна бомба по повод на прекомерния интерес към личния й живот.

Часове след излизането й от „ВИП Брадър”, пресата гръмна със слухове за сексуалните й безчинства, които според сведенията на някои журналисти нямали край.

Тя категорично отказа да коментира своето тъмно минало и се нахвърли върху нахалниците, че абсолютно никой на този свят няма право да й държи сметка къде, с кого и как е спала. На въпросите за отношенията й с бившия държавен глава Георги Първанов не отговори, но на всички направи впечатление, че също така не ги отрече.

Малко по-късно стана ясно, че с настоящия възлюбен Ханес не са правили никакво ергенско парти след като бе изгонена от къщата. Въпреки че пред камерите на ВИП Брадър тя се закани да вдигне щур купон още в първата вечер на свобода, така и не свършили нищо друго освен да се прегръщат и целуват на дивана пред телевизора.

Изпълнителката потвърди, че наистина има огромно желание да направи концерт в „Арена Армеец”. Между другото, моментът за това бил точно сега, защото поради участието си в риалити шоуто по Нова тв, била на върха на славата.

„Ако имам щастието мечтата ми да се сбъдне, това трябва да стане в най-кратки срокове. Защото сега всички ме познават, но заем колко бързо забравя публиката. Само след три – четири месеца никой няма да си спомня за мен и мероприятието ще бъде обречено на провал” – сподели Мариана Попова.