Николета Лозанова, която отказа да участва в настоящия сезон на Вип Брадър усърдно следи какво се случва в Къщата и не пропуска възможност да даде своя коментар във Фейсбук.

Плеймейтката е разочарована от държанието на колежката си Златка Димитрова. Емоционалните изблици и непрестанните псувни по адрес на Къци Вапцаров са добра темата за коментиране и Ни Ло доста често се забавлява на чужд гръб. Половинката на Валери Божинов не иска да издаде своя фаворит в шоуто, но сподели че симпатизира на шоумена Къци.

Въпреки това обаче, футболната съпруга заяви, че най-вероятният победител във воайорското предаване ще е Благой Иванов. Тя не е единствената, която смята така, като в повечето Интернет форуми се спряга точно Багата за шампион. ММА боецът се ползва с някакви неясни привилегии и никой не смее да му каже и дума. Припомняме, че той провали 2 мисии на Големия брат, но въпреки това не получи наказание. Той ли ще грабне голямата награда или всички коментари са просто догадки ще разберем много скоро, пише skandalno.net.