Светското събитие на годината, организирано от Наоми Кембъл в чест на възлюбения й, бе коментирано и като пир по време на чума, неприлично разточителство и парвенюшко изхвърляне за над един милион долара.

Таблоидите отбелязаха, че на празника са били поканени 150 отбрани гости.

Те пристигнали в Индия от всички краища на света с 13 частни самолета, които направили по няколко VIP-курса.

Човек се чуди как този т.н. елит накрая се издънва по най-елементарен начин! Гостите на Наоми и Кембъл вдигали такъв шум, какъвто човек моге да чуе само на голяма циганска сватба.

Освен ненормално високите децибели на музиката и глъчката, елитните гости побъркали местните хора със серия фойерверки.

Всички тези неща трябвало да покажат на света колко е хубаво, че милиардерът Доронин е закръгли 50-те, но също и че празнуващите могат да си позволят всичко, за което човек може да си помисли.

Наоми се бръкнала с един милион долара и стъкмила две тематични вечери – индийска и в стил “Великият Гетсби”, пише lifestyle.ru.

На всяка от тях гостите трябвало да бъдат облечени в съответния стил. Празникът очевидно е влязъл в кръвта на избраните гости, което ги накарало да се държат по-разкрепостено.

Местните хора обаче не понесли вакханалията и подали писмена жалба за превишените децибели. Без да се бави, полицията разпоредила да бъде арестуван организаторът. Само не си мислете, че това е Наоми! Нищо подобно! Наложило се един от мениджърите да опере пешкира. Наоми и Доронин си тръгнали и го оставили да се оправя сам.