"Не съм бременна и не планирам да забременявам отново. Имах вирус!" - отсече Белослава.

Миналия четвъртък тя бе приета по спешност в болница заради остри болки в коремната област. Часове по-късно интернет мрежата бълваше заглавия за бременността на соул певицата заради стомашните симптоми на неразположението ѝ, които са сходни с контракции.

Същата вечер Белослава имаше планиран концерт в клуб в Студентски град в столицата, който пропадна. "От 1997 г. не съм забременявала и нямам никакво намерение да го правя отново. Със съпруга ми не обмисляме да имаме друго дете" - категорично заяви певицата.

Белослава има дъщеря Дара, която вече втора година е ученичка в Художествената гимназия в столицата, информира "България днес".

"В отлично здраве съм, с изключение на колитната криза от миналата седмица. Всичко останало е плод на нечие въображение, но не знаем на чие" - казва още Белослава.

Миналия четвъртък тя била закарана от съпруга си Евгени Йонов в болница, където медиците поставили диагноза остра криза от спастичен колит. Това е заболяване на червата, при което е характерна силна болка в долната част на корема, но няма нищо общо с бременност, обясни пресаташето на певицата Весела Венчева, цитира lifestyle.bg.

Лекарите веднага включили системи на отпадналата Белослава, която, освен че се превивала от болки в стомаха, и повръщала. След като ѝ направили нужните изследвания, още същата вечер докторите я отпратили да се лекува вкъщи. Предписали ѝ лекарства и ѝ препоръчали диета, пише България днес

"Мина ми, още на следващия ден се чувствах по-добре" - похвали се певицата.