Ръката на една от най-желаните жени у нас вече е дадена!

Макар и с недомлъвки, фолк певицата Преслава сподели, че вече е сгодена, а сватбата ще е съвсем скоро.

Чалга дивата е получила предложение от гаджето си Георги Станоев - Жоро Бирмата и е приела.

Двамата имат бурна връзка от близо година и няколко пъти се разделяха и събираха.Този път обаче нещата са повече от сериозни, издават от ''Всеки ден'', цитира slava.bg.

Преслава и Жоро се запознават преди малко повече от година по време на участие на изпълнителката. По-късно и двамата споделят, че любовта им е била от пръв поглед и никога досега не са обичали някого, както сега.

Запознати обаче разказват, че зад розовия им роман стои сериозен проблем. Ключов фактор в отношенията между певицата и гаджето ѝ е майката на Бирмата - Лидия Станоева.

Жената, по-известна с прякора си Скалата, е тази която коли и беси в милионерската фамилия и без нейната благословия едва ли изпълнителката на "Водка с утеха" щеше да се добере до богатото синче, което харчи парите на родителите си, пише Всеки ден.

До момента тя се изказваше доста ласкаво за певицата. "Преслава е нещо много по-различно от всички останали приятелки на Жоро. Тя е много земна, възпитана и кротка. Заслужава уважение за постигнатото от нея, а и е толкова млада", не крие одобрението си Лидия към бъдещата снаха.

Близки до Скалата споделят, че тя не искала коя да е за жена на сина си, тъй като покрай него не спирали да се навъртат бедни селянки с единствената цел - семейните пари.

Именно заради това Преслава била добър кандидат в очите на Лидия, тъй като певицата е една от най-оборотните и печеливши в бранша.