Габриела Василева,  Мис България 2012, ще украси видеото на новия сингъл на Лео, който ще се казва ''Яку парти'' и предстои да излезе до няколко седмици.

За това се похвали  самият той пред ''Комисията Павлов'' в TV7, където беше на гости с прекрасната си половинка Лучия.  Музикалните му проекти ще продължат и с нов хип-хоп хит с Део, Играта и Рафи.

Пред Димитър Павлов най-известната италианска двойка у нас разказа за загубения в морето годежен пръстен на Лучия и как тя е решила да последва Лео в България. ''Когато й казах, че ще я водя да живее в чужбина, тя си представяше нещо като Ню Йорк или Маями, даже не знаеше къде е Бургас, където всъщност е заведох. А ето сега говори български по-добре от мен'', похвали Лео своята половинка.

''Нямам конфликт с контурентите си'', каза водещият на ''Какво Ви забърка Лео''. ''Даже с Ути сме приятели, но никога не съм ходил с него на лов. Не обичам да убивам животни. Не използвам чубрица, защото води до киселини и думата ''мразя'', защото не е хубава. В един форум даже ме нарекоха ''фашист'', като казах, че не обичам чубрица'', сподели Лео с огорчение.

''Как ще коментирате рязкото навлизане на пастата в България?'', запита остроумният водещ. ''Има много италиански имена, но истинските италиански ресторанти са малко'', казаха собствениците на едни от най-вкусните италиански ресторанти в София. Въпросът на Димитър Павлов към италианската двойка кога ще се женят остана без отговор, като за сметка на това Лео закри предаването вместо своя колега.