Дългоочакваното видео към най-новата песен на блондинката "Искам, искам" най-накрая бе представено в телевизионен ефир, както и в Интернет.

Представителите на попфолк гилдията явно вече се чудят с какво да провокират вниманието на зритлите. Имена като Анелия и Емилия заложиха на сюжетни видеа, които напомнят за екшън филм.

В новия клип на Андреа към парчето "Искам, искам", чиято премиера доста се забави, има подобен проблем. Само че в него отклоняващият елемент не е натовареният сюжет, а прекомерната еротика, граничеща със софт порно. Акцентът е върху екстравагантния стил на изпълнителката и струящият от всички останали герои в краткото филмче сексапил.

Според самата Андреа става въпрос за арт продукция, в която липсват по-хард кадри, пишат от blife.bg.

Режисьор на видеото е Станислав Христов-Стенли, който решава да експериментира с начина на снимане, за да стане картинката по-модерна. Сред другите интересни лица в клипа е красавицата Моника Валериева, която се пробва да вземе титлата Miss Playmate миналата година, но нещо се размина с нея.

"Снимахме в София, на едно ретро място. Ще бъде малко по-екстравагантен клип, но в граници", разказа Андреа още в средата на октомври.