10 безплатни билета за концерта на Дженифър Лопес могат да спечелят притежателите на карта VIVACLUB. Телекомът раздава наградите във Facebook-страницата си до края на седмицата. Още 10 фена пък ще получат последния компактдиск на световната латино дива – LOVE? - като утешителна награда.

Дженифър Лопес ще зарадва българските си фенове с концерт на 18 ноември в зала ''Арена Армеец'' в София. Изявата е част от световното й турне Dance Again и е вторият опит на певицата да се представи пред родната пу! блика, след като преди шест години отмени концерта си у нас.

За да станат част от шоуто, потребителите трябва да се регистрират и да отговорят правилно на три въпроса, свързани с Дженифър Лопес. Играта e достъпна на корпоративния сайт на оператора vivacom.bg/JenniferLopez, както и на страницата във Facebook до 11 ноември, включително. Имената на печелившите щ! е бъдат изтеглени с томбола и обявени в страниците на играта на 12 ноември 2012 г.

За да играят за билетите, потребителите трябва да имат валидна VIVAClub карта - да  отговарят на условията за лоялни клиенти, което означава да ползват поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и да нямат закъснели плащания. Участниците не е необходимо да притежават реалния пластмасов носител на картата. Всеки лоялен клиент може да я заяви напълно безплатно на тел. 123 и да получи номера на картата си в момента на своето обаждане.