Емилия работи  по нов музикален проект, който ще бъде представен най-вероятно в началото на 2013-та, разкри певицата.

За музиката звездата на "Пайнер" се довери отново на Оцко, с когото през годината имаха няколко хитови попадения.

"Преди няколко дена записахме новата песен с Оцко. Нямам думи какво да кажа за парчето. Оцко ме изненадва всеки път, в който работим заедно. Гледам, че песните му доста добре се възприемат. Доколкото знам "Да ти викна ли такси" на Анелия набра скорост. Неговите песни са открояват, не искам в никакъв случай обаче да подценявам другите автори" - сподели певицата.

Емилия разкри и какво ще бъде заглавието на проекта, който е по текст на Росен Димитров.

"Новата песен ще се казва "Кукла", това е като работно заглавие. Имаме идеи за клипа и затова ще се казва така. Песента е по текст на Росен Димитров. Много танцувално парче е, с много настроение, с много гласове. Аз самата се обърках колко неща пях, колко гласа записахме на тази песен. С Оцко винаги записваме както в Широка лъка съм пяла - хиляди гласове, но стана много интересно и песента звучи по различен начин" - обясни тя.

Изпълнителката е категорична, че няма да бърза с промотирането на "Кукла", за да даде възможност на другите свои клипове да разгърнат потенциала си.

"Поне след месец, месец и половина ще я пуснем. Най вероятно около Нова година. Сега ще се отдам на работа. Мисля, че достатъчно клипове пуснах и ще забавя темпото, ще изпипаме добре песента и тогава ще я представя" - каза тя.

Интересна е и идеята за видеото, в което изпълнителката ще се представи в по-различна светлина.

"За клипа също имаме доста оригинална идея и ще ми отнеме малко повече време да го заснемем, както и за подготовката му, защото не е клип, който е с типичния бюти грим, с нормалните тоалети. Няма да е точно сюжетен, по-скоро ефектен, с повече ефектни визии. Или Ники Скерлев ще заснеме този клип, или Ники Нанков, още съм в преговори" - уточни изпълнителката, пишат от signal.bg.