Анелия отбеляза своя десетгодишен юбилей на сцена с грандиозен концерт.

Звездата събра най-големите си хитове в двучасово шоу. Началото бе поставено с песента „Така ме кефиш” под съпровода на Дани Милев бенд, а на сцената й партнираха и Балет Нова. Последваха част от песните, които са оставили силен отпечатък в кариерата й.

Втората част от концерта разгърна музикантския потенциал на Анелия – в залата публиката я видя в друга светлина. Заедно с музикантите тя представи различен поглед на много от песните, които я изстреляха на звездния небосклон – „Обичай ме”, „Искам те”, „Не мога да спра да те обичам”, „Една минута”, „Не знаеш” и други. Сетът приключи с дуета „Завинаги”. Появата на Миро до Анелия предизвика фурор сред зрителите, като двамата отново припомниха магията, която носят при общата си поява на сцена.

*Снимка: Любомир Любенов

Третата част изпълнителката бе отредила за клубните си хитове, а първите фрагменти от „Да ти викна ли такси” накара публиката да избухне. Гъмзата й партнира за „4 секунди”, а заедно с Илиян изпълни „Две неща” и тоталния хит „Не исках да те нараня”.

*Снимка: Любомир Любенов

За финал на концерта звездата избра „Погледни ме в очите”. Преди изпълнението Анелия поиска минута време, за да благодари на всички, с които е извървяла професионалния си път и сподели, че всичко, което е постигнала, е усилие на много хора.

*Снимка: Теди Грозданов

За ''Погледни ме в очите'' звездата сподели, че това е нейната визитна картичка и е песента, която е накарала публиката да обърне поглед към нея. Имаше и сълзи в очите, но Анелия сподели, че това е резултат от многото щастливи моменти, които е преживяла.

*Снимка: Теди Грозданов

Много верни приятели станаха част от концерта на Анелия. „Имам най-добрата  публика и ви благодаря, че ви има. Обичам ви”, бяха финалните думи на звездата.

Вижте още снимки във фотогалериите:

Анелия отбеляза 10 години на сцената със самостоятелен концерт в НДК

Анелия отбеляза 10 години на сцената със самостоятелен концерт в НДК - част 2

Анелия с афтърпарти в Night Flight

Заглавна снимка: Любомир Любенов