Литературният проект на Гери Турийска ''Пощенска кутия за приказки'' събра артистите Койна Русева, Стефан А Щерев, Данииел Цочев, Мариан Бачев, Косьо Лунгов, водещите Драго Симеонов, Станимир Гъмов и певицата Рут Колева за поредното литературно-артистично четене в столичен клу снощи.

Темата този месец е ''Всичко ще бъде наред''. ''Пощенска кутия за приказки'' събира писмата на всеки, който желае да се изяви по зададената месечна тема на email kutiazaprikazki@abv.bg. Избират се десет писма, които се четат на живо от поканените артисти.

Кутията е отворена за поезия, проза, музика и всяко едно изразно средство, стига творбата да отговаря на темата. След четенето вечерта продължи с акустичен концерт на ''Rubikub'' - Веселин Веселинов-Еко на контрабас, Росен Ватев, барабани, Ангел Дюлгеров с китарата и певицата-поетеса Гери Турийска, които представиха и новия клип на групата ''Всичко''.

В него участват актьорът Стефан А. Щерев, водещият Драго Симеонов и Бичето. Преди началото на концерта, гостите имаха възможността да видят кратко филмче от заснемането на видеото, което събира забавните моменти от снимачната площадка, пише bulphoto.com.