Ким Кардашиян блесна на парти за Хелуин в Ню Йорк, преобразена като русалка.

Визията й хвърли феновете на огнената брюнетка в размисъл: дали не е време да смени имиджа си и да поживее като блондинка? Работата е там, че специално за купона Midori Green Hallowen Party Ким се охарчила за руса перука и се появила по-бляскава от всякога, пишат от kliuki.bg.

Достоверни източници свидетелстват, че русата грива на Ким Кардашиян била от висока класа и с висока цена – цели 2 000 долара. Но й стояла като собствена коса! Дори самата Кардашиян, любувайки се на отражението си в огледалото, се запитала – дали наистина да не си сменя “главата” за по-дълго време, не само за една вечер?

Спорът – кои са по-атрактивни, блондинките или брюнетките, очевидно е вечен. Дали една жена е се*си обаче едва ли зависи само от цвета на косите, нали? В това отношение Ким има какво да каже /покаже?/.

В Twitter-профила си Ким е написала: “Тази руса перука ми харесва!”, разкрива woman.ru.  След което е адресирала изключително вълнуващ личен въпрос към своите 16 милиона и половина фенове в мрежата: “Дали наистина да не се боядисам?”
Наистина, ние сме свикнали да виждаме Ким като брюнетка. Но новият цвят на косите би означавал и нов гардероб, не е ли така? При всички случаи ще бъде забавно, почти като на Хелуин!