Тъй като и трите не млъкват, а като говорят, не знаят какво говорят, Тризначките бодро оповестиха колко пари ще вземат, за да стоят в Къщата на Биг Брадър и да плещят глупости.

Те се изцепиха пред Къци: „Вие сте разни ВИП-ове, а ние, горките обикновени момиченца, ще вземем по 5000 лева, пък вие сигурно сте се уговорили за една торба пари".

Те избухнаха, когато ги накараха да играят в сериала, който родните знаменитости снимаха в Къщата и поискаха един милион лева хонорар, смятайки, че наистина ще се играе филм.

Едната дори заподозря, че ще експлоатират таланта й безплатно, а другата, че не само ще ги експлоатират, ами искат да ги направят смешни и хората да им се подиграват.

Къци веднага смели с калкулатора в главата си колко му струват неговите мъки и страдания и колко ще струват техните. Явно остана удовлетворен от сметките, защото продължи с още по-любезен глас да обяснява на трите, че е тяхно право да играят, или да не играят, пише lifestyle.bg.

Шоуменът се сприятели с момичетата по две причини. Първата е, че те единствени няма да го наранят. Прекалено са комплексирани от ВИП-овете и прекалено си знаят мястото в Къщата, за да го направят. Освен това те се отнасят лошо само с тези, които по един или друг начин ги наранят.

Така Къци си осигури с един удар трима души, които няма да го номинират, ако имат право да участват в номинациите.