Поредната снимка на Николета Лозанова предизвика хиляди въпроси, които взривиха мрежата:  ''Какво е станало с умопомрачителната Николета?! Защо е толкова кривогледа?

И вие сигурно вече забелязахте, че дясното красиво око на жената на Божинов гледа в посока, в която  другото категорично не гледа. Никой не знае каква е причината затова.

Николета Лозанова реши да сюрпризира феновете си, като им покаже част от костюма, който си е подготвила за празника  ''Хелоуин''. Но ефекта от тази снимка стана точно обратният.

Тя меко казано ги изплаши, направо стресна всички и ни хвърли в абсолютен шок с тази снимка. В последно време Ни Ло не спира да си играе с този фотошоп и с това ,разбира се, си навлече резила от подигравките на феновете и почитателите й.

Но тук се съмняваме, че е прибегнала до него. Какво толкова ще крие футболната съпруга от малката част на лицето си, накичена със специална бляскава и ефектна маска?

Другата версия, която се лансира по форумите е кривогледство. Но това определено няма да се хареса на Николета Лозанова, пише kliuki.bg.