Поредната война подготвят певиците на Пайнер срещу своята колежка Преслава.

Според приятели на разгневените певачки, те се ядосали, че на традиционния мега концерт на звездите през декември - Митко Пайнера е поставил Преслава на последно място. Тоест тя ще закрие концерта и ще излезе последна, което на пайнерски език означавало, че е най-добрата и ще се набие в очите на зрителите като финалист.Откъде накъде тя ще е най-добрата и ще закрива концерта, кудкудякат всякакви звезди - от платинено руси, до такива с абаносови къдрици. Коя е тя и за каква се мисли, жужат те и подготвят сладко отмъщение. Доколкото хората са запознати с прийомите й, някои звезди ще си платят на жълти издания да очернят Преслава. Други ще прошепнат по някоя пикантна информация за нея.

Тайно й била ядосана и Ивана, понеже конкурентката й взела мястото в журито на „Гласът на България“. Пайнерките вече разказват, че Преслава била любовница на шефа им Митко и затова той я лансирал. На всичкото отгоре миналата година тя пак пяла последна и този факт минал границите на търпението на всички, пишат от skandalno.net.

Силиконовите бомби са бесни и даже подхвърлят, че Митко Пайнера ги избира не по гласови данни, а по това коя колко е добра в неговото легло. Засега те просто решили да игнорират певицата, да не приемат съвместни участия с нея, да спрат да й говорят и други женски отмъщения. Те вече критикуват и новия й клип към песента „Разкрий ме“, където тя пее във вана с лед, а после в огромна коктейлна чаша.

Въпреки хвалебствените думи на феновете й, колежките й твърдят, че клипът е безвкусен и даже е пооткраднала някои детайли от Бионсе. Освен това те злословят, че Преслава е без гадже и след като Жоро Бирмата я заряза, сега била нервна и непрекъснато се ослушвала из бизнесменските среди, кой ще й стане покровител и ще й плаща сметките.