Ни Ло се взе за знаменитост в Италия. Няма да е грешно ако кажем, че футболната съпруга на моменти се държи като грандоманка.

Плеймейтката не крие колко е доволна от сегашното си положение, и че е изключително щастлива от живота си в Италия.  Николета Лозанова се чувствала като истинска звезда на Апенините.

От както стана ясно, че Валери Божинов ще играе във Верона, половинката му била изключително доволна, че двамата пак ще живеят в Италия. Още повече, че Николета говорила добре италиански и отлично се разбира с италианците, за разлика от нещастния си престой в Лисабон.

Освен това Николета споделила, че се чувствала като истинска известна личност в Италия. Там се запознала с други футболни съпруги и я разпознавали навсякъде. Но не само Николета се сдоби с известност. Валери също придобил слава сред женското население на Верона, пише kliuki.bg.

Слуховете носят, че Николета ревнувала съпруга си от натрапчивото внимание, което получавал от фенки. Стигнало се до там, че напористите почитателки причаквали Валери след тренировки. Божинов обаче не поддавал на поканите от страна на красавиците. Той се държал като сериозен женен мъж и отказвал авансите, които получавал от фенките си.