Азис тотално изтрещя. Фолк певеца, който не спира да се лута между мъжкото и женското си ''Аз'' отново хвърли феновете си в недоумение. Последната приумица на Василка бе да отправи специално послание, с което се обясни в любов на… жените си, не на мъжете.

''For all my girls,around the world..i LOVE you,all….!!!!!!''/За всички мои момичета по света! Обичам ви/, написа на стената в социалната си мрежа Азис. С което тотално втрещи всички. Къде са пламенните му обяснения в любов, с които се обръщаше към мъжете си, питат представители на силния пол с нежни души.

Мнозина смятат, че покрай хубавата Николета Лозанова, Азис тотално е изтрещял. Певецът така се замаял от чара на плеймейтката, че забравил, за мъжете си гаджета, пишат от skandalno.net. Фенките на Азо разбира се са в истерия и невероятно щастливи от този факт. Докато почитателите му започнаха да се питат, дали хомосексуалните му наклонности не са просто пиар, пише kliuki.bg.

Що се отнася до Азис, както изглежда той в момента е обсебен от мъжкото си ''Аз''. И е готов да се обясни в любов на всяка жена. И докато женската му същност Азия Ротшилд тъне в забвение, новоизлюпения мачо ще радва с вниманието си нежните си почитателки.