Актрисата Елен Колева призна в тв интервю, че в момента няма връзка с никой. Елен сподели, че заедно с бившата си половинка - бизнесмена Александър Найденов ще съдят всички жълти издания, които са писали безумни лъжи за връзката им, която се превърна в новина номер 1.

Дори след като гостувала за няколко минути в сутрешен блок на друга телевизия, й приписали връзка с водещия.

"В момента нямам връзка с никой", заяви актрисата. "В момента, в който преценя, че имам какво да кажа, ще отида и ще го кажа", каза тя по адрес на медиите, цитира blife.bg.

Актрисата поясни, че момчето от прословутата снимка, която я е захапало за врата като Дракула, просто е участвало в представянето на филма "Хотел "Трансилвания" и дори не му знае името.

Колева се оплака, че дори когато й се обаждали журналисти да я питат дали някой слух е верен и тя отговаряла отрицателно, те пак си пишели каквото им изнася.

"Ще заведа дело", отсече тя по адрес на жълт седмичник, който пусна фалшиво интервю с нея.

"Александър Найденов също ще участва по своя линия", обясни актрисата.

Тя все се надявала, че глупостите по неин адрес ще спрат и истината ще излезе наяве и смята, че сега е дошъл този момент.

С бившия си Александър Найденов били "човешки отношения". Виждали се наскоро и тя му простила обидните думи, по неин адрес.

Според нея, зложелателите се възползвали се от ревността на Александър и тя разбирала неговата реакция.

Елен разкри, че в момента работи по театрални проекти и се надява да я вземат в някой сериал. Започва и собствено модно предаване.