Алисия не веднъж е признавала, че в гардероба й има дрехи не само на световни марки, но и такива от талантливи български дизайнери, чиито труд и талант тя оценява и подкрепя.

Преди няколко дни певицата се появи на свое участие с модел на CKfashioStudio. Сега Цвети Кусева, която е създателка на бранда, я избра за лице на зимната си колекция. Това е вторият им съвместен проект след едни спонтанни снимки това лято по време на почивката на изпълнителката в Сен Тропе.

Този път обаче тандемът залага на спортна визия и показва звездата на ''Ара мюзик'' натурална, без никакъв грим – каквато е и в ежедневието си. Косата също е небрежна,  в преливащ цвят, постигнат с техниката омбре, дело на Фифи от салон ''Фетиш''.

За реализацията на това модно предизвикателство Алисия застава пред обектива на прочутия британски фотограф Дан Пикард. Фотосесията е заснета на покрива на бизнес сграда точно пред храм-паметника ''Свети Александър Невски'', чийто златен купол се явява фон на кадрите, пишат от aramusic.bg.