Дългоочакваният клип към новата песен на Преслава "Разкрий ме" бе представен миналата вечер и хвалебствените коментари на почитателите й не закъсняха.

Някои от тях обаче я заподозряха, че била изкопирала видеото на световноизвестната й колежка Бионсе към парчето Diva.

Преслава пусна танцувалното парче "Разкрий ме" още преди седмици, като го промотира с негова лайв версия. Истинският клип трябваше да се появи във вторник, дори бе обявен конкретен час, но в последния момент се оказа, че лентата влизала в процедура на "довършителни работи". Недоброжелатели ведната предположиха, че отлагането е за неопределен период от време. Само че една от любимките на народа и екипа, с който реализира този проект, изненадаха феновете в сряда вечерта, пише blife.bg.

Изпълнителката на "Лудата дойде" отново е изключително секси, като сменя няколко интересни визии. Безспорно най-голямата атракция в клипа са кадрите, в които се потапя във вана, пълна с лед. После пък я виждаме да се плицика в огромна коктейлна чаша.

Само минути след като Преслава пусна видеото в социалната мрежа Facebook, заваляха похвалите. Един от посетителите в страницата й обаче я обвини, че е изкопирала сюжета на Diva на певицата Бионсе, макар че този коментар по-скоро би трябвало да е насочен към режисьора. В кое точно е видял приликата, оставяме сами да прецените.

Наистина ако спрем звука, като нищо можем да решим, че видеото е към някое чуждо поп парче. Към игривия балкански ритъм, който за нула време се изкачи до челните позиции в попфолк класациите, картинката някак не подхожда съвсем добре. Все пак трябва да признаем креативността на представителите на жанра и стремежа им да правят клипове на световна величина.

Припомняме, че парчето е по музика на популярния румънски композитор Кости, а текстът е на Венелин Кондаков. За сюжета в клипа пък се погрижи някогашният певец Людлим Иларионов-Люси, който бе обвинен, че умишлено забавя пускането на краткото филмче.