Снощи в Къщата на Големия Брат бяха проведени поредните номинации за изгонване на Съквартирантите.

Освен, че отново се видяха подлите черти на характерите на някои от родните ни величия, се оказа, че поведението на някои от тях дразни и хапливата Венета Райкова.

Водещата се дразни  че звездите показват колко са лицемерни и въпреки, че не искат да са в Къщата, седят там, за да докопат парите. Ето какво публикува Вени за родните и алчни ВИП персони:

„Не издържам вече това лицемерие и тази алчност! Трябва да е ясно на всички вас – всеки има право да напусне къщата на Биг Брадър по всяко време, но тези хора хем не искат да седят там, хем не искат да си ходят – заради парите, които ще изгубят ако излязат по собствено желание!“- това написа водещата на стената си във Фейсбук.

Райкова явно е разпознала фалша, който цари из Съквартирантите и директно ги обвини в лицемерие и наглост, пише kliuki.bg.

Дали на следващия лайф на ТВ формата, няма да поканят блондинката, за да им го каже направо в очите - предстои да видим. До тогава навярно ще станем свидетели и на по-големи изцепки в характерите на ВИП персоните.