Алекс Стайкова наскоро показа, че майчинството й отива, след като публикува снимки в личния си профил, на които личи новият й стайлинг и свеж вид.

След като роди, младата майка като че ли стана по-секси, за което свидетелстват последните й снимки в социалната мрежа. С фатална червена рокля, опушен грим и ярко червено червило Алекс страшно напомня на богатата наследница Парис Хилтън.

И макар сестрата на съпруга й Стайко – Яна, да бе определяна като българската Парис Хилтън, не само заради визията й, но и заради умението й да се весели до краен предел, днес като че ли Алекс напомня повече на известната богата наследница. Приликите са видими най-вече що се отнася до визията, тъй като след като роди Алекс се отдаде на майчинството и е загърбила лудешките купони от миналото.

Наскоро папарак дори бе успял да заснеме младата майка по време на разходка в парка с малката си дъщеричка Анабел, чието личице обаче остана скрито. До този момент снимки на внучето на семейство Арабаджиеви и Стайкови все още не е направило своя светски дебют и не са изтичали негови снимки както в интернет, така и в печатните медии.