След  като пребори конкуренцията  и впечатли журито на кастинга за нови попфолк таланти на „Ара мюзик” през февруари тази година, чаровната Ванеса вече е част от голямото семейство на музикалната компания.

Ямболийката, със специфичен тембър и предизвикателна външност, е готова със своята дебютна песен, носеща интригуващото заглавие „До стената”.

В текста на сингъла лирическата героиня е огорчена от постоянните лъжи на мъжете й твърдо им заявява: „Вече зная как боли да ти кажат ''тръгвай си''. Нямам с теб какво да губя”.

За видеото към песента Ванеса и екипът на „Ара мюзик” се доверяват на Йордан Петков, който успява да направи изключително ефектен имиджов клип, който по нищо не отстъпва на тези от европейската и световна сцена.

„За пръв път снимам клип и беше страхотно изживяване. Всички се грижиха за мен толкова много, че се чувствах като принцеса и не исках снимките да свършват” – споделя развълнувано Ванеса.

Във видеото новото откритие на „Ара мюзик” си партнира с изключително сексапилен младеж, които е инструктор по танци и таебо.

Гледайте „До стената” само по Фен ТВ.