Фолк певицата Алисия се появи на свое участие, облечена според последните модни тенденции, които повеляват полата или блузката на дамата да бъде с пеплум.

Ако все още се чудите какво е пеплум, това е надипленият набор в областта на талията и абсолютен хит в есенно-зимните колекции за 2012.

Алисия отново е яхнала модната вълна в дълга пола по тялото с пеплум, съчетана с прилепнала блузка с щампа. Според модните експерти, визията й заслужава истинска шестица. Доказателството: блузата или роклята с пеплум прави женската фигура да изглежда издължена, кокетна и апетитно секси. Особено, ако дрехата е умело скорена и талията е изведена в най-тънката й част, пише bliasak.bg. Хубавото на този тренд е, че е отразен в саката, полите, роклите и блузите, а по-смелите дизайнери го вмъкват дори и в панталоните.

Правилото как да го носите е  само едно - не прекалявайте с къдрите и диплите, съветват стилистите! Ако пеплумът е част от блузата, съчетайте я със семпъл тесен панталон, кожен клин или тясна пола под коляното. Ако пък е част от полата, тогава заложете на изчистен топ по тялото.

Самата Алисия е последвала едно към едно модното правило за това как се носи дреха с пеплум и отново събра погледите на фенове и стилисти с добрия си вкус.