Сватбите на Иван Асен Втори бяха напълно затъмнени от Ирен Кривошиева, която стяга поредната си сватба, а медиите не могат да пресметнат вече коя подред.

Веднага след като излязла от Къщата на „ВИП Брадър“, актрисата получила романтично предложение за брак от последния си приятел Емил.

Двамата били заедно от по-малко от година и се запознали, когато тя се върнала в България.

Жената, която счита себе си за фатална, не си губи времето и докато отмъщава на един мъж, който преди години не се е развел да угоди на капризите й, в същото време си плете кошничката да вкара в нея друг мъж.

При Ирен явно действа принципът празно няма и винаги на скамейката стоят по няколко резерви.

Емил не е актьор, няма нищо общо с гилдията, спортувал е дълго време, а сега работи като спасител. Точно мускулите му привлекли влюбчивата дама и тя за кой ли път е готова да каже „да“ на поредната си голяма любов. Кандидат-младоженецът успял да приеме и Владо и да влезе в тон с божествената му мисия.

Двамата водели дълги философски спорове за религията. Явно обаче младежът няма да живее с влюбените гълъбчета, а с баба си, която доста отявлено го защитава и готова да го отглежда, докато дъщеря й кара поредния си меден месец.