Jeason Brad Lewis от X-Factor атакува ефира с първия си сингъл. 

Песента  Goodbye Mr. Noone дава сериозна заявка за № 1 хит в българските радиостанции.

„Толкова много се радвам за това, че песента се харесва на хората, получих стотици съобщения от приятели и фенове– споделя Jeason.  - Нямам търпение да излезе и видеото, за да видя реакцията на всички. Винаги съм си мислел, че нещата стават много лесно, уви това изобщо не е така. Вече разбирам изпълнителите напълно. Моята молба към всички хора които се занимават с музика е, никога да не се отказват. Музиката движи света! След като от USA ми върнаха да чуя какво са направили, да си кажа честно, разплаках се! Да! Истина... Изключителен професионализъм от тяхна страна, признавам си, не го очаквах!"

Парчето има и ремикс, правен в Испания от EGO VALENTE. Песента е създадена от един от най-успешните композиторски екипи от USA, а текста е дело на Aнна Янкова и приятели.

FORreal Production USA са работили със звезди от ранга на Jennifer Lopez (I’m Gonna Be Alright), Gwen Stefani (Hollaback Girl), и нашумелите The Wanted (Warzone). Дебютното видео на Jeason Brad Lewis към песента Goodbye Mr. Noone се очаква към средата на месец ноември