Защо никой не пита Ирен Кривошиева дали Ламбо е искал да има дете?! Този въпрос зададе директно в ефира на Нова телевизия режисьорът Андрей Слабаков.

Докато гостуваше на предаването "На кафе", където се проведе поредното обсъждане на номинираните за изгонване от Къщата на "ВИП Брадър", режисьорът изрази своята подкрепа към големия български актьор - Стефан Данаилов.

"Факт е, че някаква жена забременява и иска да роди. Тя е виновна, че това дете, пардон - този дърт пергиш е на това дередже", добави Слабаков, визирайки сина на Кривошиева - Владимир. След като двамата се изявиха в Къщата на „Големия брат", актьорската гилдия се вдигна в защита на Стефан Данаилов. Мнозина настояваха Ирен и Владо да бъдат изхвърлени от проекта, тъй като с поведението и коментарите си направиха живота на големия актьор истински ад.

Зрителите очевидно също не бяха безразлични към Ламбо, а и миризливият млад мъж и лабилната му майка явно им бяха омръзнали, затова показаха червен картон на двойката и те напуснаха безславно Къщата.

"Фънки е моят тотален фаворит. И Багата е пич, но Фънки е по-як", аргументира своите симпатии Слабаков.