Оказа се, че и красивата синоптичка Никол Станкулова не е естествена.

Станкулова си е правила корекции на устните, пише kliuki.net. Никол плени сърцата на зрителите на риалитито не само с чар, но и с неземна красота. Но в действинелност се оказва, че бившата манекенка е коригирала някои неща, за да постигне сегашния си зашеметяващ външен вид.

В мрежата има разпространени интересни ретро снимки на хубавицата. На кадрите тя изглежда доста по- различно.

Из форумите хората коментират, че тя е коригирала носа и горната си устна. Ясно се вижда на снимките, че днес Никол е с по- плътни устни и по- тънко носле.

Вероятно синоптичката е прибегнала до пластичната хирургия, за да преодолее някои свои комплекси. Но почитателиите й биха искали бившата моделка да спре дотук с корекциите по лицето си. Естествено има и такива, които мислят, че Станкулова е изглеждала по- добре преди ремонтите по лицето си.

Ето и какво коментираха: „Жалко, че се подредила така. Да се надяваме, че няма да реши да си прави и други „подобрения“. В последно време, заради прекалените разкрасителни процедури някои звезди направо прекалиха. Например Алисия, Мария и дори Ирен Онтева направо стряскат с визията си.