Отхвърлен и разлютен фен прокле жестоко Емануела!

Потресената певица сама се оплака на стената си във Фейсбук и постна доста нецензурното съобщение, което Митко Димитров й изпратил, пише blitz.bg.

“Моля ви не ми пишете подобни писма! Хора като този господин заслужават да бъдат изтрити и блокирани”, написа певицата.

Не е ясно с какво Емануела е разлютила въпросния Митко, но той не пести обиди:

“Ей, много смело ми говориш, помияр! Не ми дреме, че си певица, мязаш точно на някаква селянка, а си толкова тъпа, че като ти видя физиономията, ми се драйфа”, сипе любезности “почитателят” на Емануела.

В края на съобщението си той кълне съвсем откровено фолк певицата: “Цяла България знае, че ходиш с някакъв смешник 93-ти набор. Ти си на 30 години миризливка, независимо че пееш. Дано баща ти СПИН да хване, дано на инвалидна количка седне”, кълне Митко Димитров.

Източници, близки до певицата, издават, че той се разлютил, след като Емануела го отрязала, и то доста рязко.

Влюбеният Митко бил сред верните й фенове. След като станал неин приятел в социалната мрежа, започнал да досажда със съобщения, в които се обяснявал в любов и си искал секс.

Сексапилната фолк гърла не само отхвърлила обожателя си, но и му обяснила в типичния си прям стил, че никога няма как да има нещо общо с него. И той се разлютил.

Феновете на певицата веднага побързаха да я утешат. Само за час статусът й в социалната мрежа събра над 150 коментара – всички утешителни:

“Много съжалявам, мила Еми, че си прочела това. Ти си толкова мила, лъчезарна и с детска душа, не го приемай лично”, пише нейна вярна фенка.

В края на дискусията се включва и отхвърленият Митко и продължава с обидите: “Ей, селяни безмозъчни, като не знаете каква е предисторията, какво говорите?! То се вижда, че тая не знае сигурно за квалификация 4-ти клас. Поне сигурно знае да чете, нали, за да е певица за каквато се има от ранга на Мадона!”.

Емануела очевидно е понесла стоически обвиненията, че е селянка и мирише, но твърденията, че не може да чете, явно са й дошли в повече.

За да докаже на всички, че и тя е ходила на училище, фолк изпълнителката е пуснала снимка от детските си години. На нея тя позира пред разтворена читанка – явно като доказателство, че отдавна познава буквите.