Алисия махна силикона от устните си.

Изпълнителката на „Вица на сезона” очевидно най-накрая осъзна, че изглежда нелепо с огромните с устни, заради които стана обект на подигравки, и реши да поправи грешката. На феновете обаче трудно може да се угоди и те пак са недоволни, като дори констатираха, че още повече е погрозняла, пишат от kliuki.net.

Певицата бе на участие в Пловдив с нова прическа и нов цвят на косата. Ние обаче забелязахме, че не само това е новото по певицата, а и устните й. Те вече са много по-тънки отпреди, за което има две обяснения. Или е махнала силикона, или е имала хиалурон, който вече се е разградил в организма.

Хиалуринът трябва да се подновява на няколко месеца именно по тази причина, затова повече звезди предпочитат силикона заради по-голямата му трайност.

Какво точно е имала в джуките Алисия, не е ясно, но със сигурност вече го няма. Певицата получи много критики заради начина, по който изглеждаше след корекциите на устните. За съжаление, и след като вече е с естествените с устни, Алисия пак е засипана с негативизми.