Безспорно Facebook е един от най-удобните канали за контакт на популярните личности с техните фенове и фолк дивите определено разбират това. Затова не спират да споделят снимки и мисли в профилите си, които предизвикват още по-голям интерес.

В края на септември ненадейно страницата на Анелия в социалнта мрежа стана недостъпна. Обяснението на екипа й бе, че тя била хактната от недоброжелател. Затова специалисти започнаха работа по това да я възстановят, докато по-мнителни сред посетителите заподозряха PR трик.

Двайсетина дни по-късно Анелия отново се завръща във Facebook с нова група, в която почитателите й ще могат да следят най-актуалното около нея и да споделят мнения. Новият й адрес е Anelia Music, пише blife.bg.

В момента Анелия се е отдала на подготовката на юбилейния си концерт, който ще се състои на 1 ноември. На него тя ще изпълни някои от най-големите си хитове в компанията на Дани Милев Бенд, балет Нова и дуетните си половинки Миро, Илиян и Гъмзата.

"Подготвяме наистина уникален концерт и нямам търпение да го споделя с публиката", написа бившата на Коко Динев в официалния си сайт.