Легендата на Левски и половинката му Илияна Раева гостуваха в сутрешния блок на ТВ7, където коментира любопитни проблеми от света на спорта и личния им живот.

Развод или политика - пред този ултиматум изправил Илияна Раева мъжът й Наско Сираков. Звездното спортно семейство гостува на ТВ7, поканен от друг гост - водещия по изключение тази сутрин Тити Папазов.

Футболът и художествената гимнастика превзеха студиото, а клюката, че Илияна и Наско си продават палата, се оказа невярна. Футбол се прави с футболни мозъчни гънки, даде диагнозата Илияна.

"Ако отиде в политиката - развод на секундата, така си го представям", изповяда се в студиото на сутрешния блок на ТВ7 Наско Сираков.

Половинката му потвърди тутакси, че заканата му не е шега: "Това е самата истина, каза ми, че моментално ще се разведем. Постави ми ултиматум, че не става."

Напоследък Илияна Раева е в центъра на медиите, след като се кандидатира за поста на Мария Гигова на челото на Федерацията по художествена гимнастика, а и особено, след като се пусна слух, че ще става министър на спорта или ще оглавява някаква специална агенция за развитие на висшия спорт.

"Имам чувството, че ако отворя хладилника и оттам ще излезеш", обърна се с усмивка към нея съпругът й.

Илияна пък потвърди само за федерацията и обяви, че знае как да осъществи промяната, така че да влезем в тройката в художествената гимнастика в света.

"Във фамилията ми аз съм най-слабият спортист, баща ми и Илияна са световни шампиони, аз успях само до четвърто място. ", направи си самооценката Наско Сираков.

Изненадващо, по-големите емоции по отношение на футбола изобщо и на кондицията на сините демонстрира не бившият спортен директор на тима Наско Сираков, а съпругата му.

"Адмирации към Любо Пенев, една бяла врана, ние нямаме футбол в момента!", отсече Раева.

"Аз съм много обидена от това, което се случва в "Левски", защото съм от 6-годишна на "Герена". Чувствам се лично засегната от абсурда, в който е поставен любимият ми отбор. Нито ще гледам дербито, нито ще кажа прогноза,зарече се Илияна Раева, която добави, че все пак мечтае сините да бият червените.

"Тестът на "Левски" е Европа. Футбол се прави с футболни гънки в мозъка.", отсече бившата гимнастичка, треньорка на националките от ансамбъла и кандидат за шеф на федерацията по художествена гимнастика.

Половинката й Наско Сираков пък отсече, че за него най-добрият отбор в България в момента е "Лудогорец".

Неговият анализ за предстоящото вечно дерби в събота прозвуча критично, макар че призна, че сърцето му мечтае "Левски" да победи:

"На този етап ще се срещнат два доста слаби отбора откъм футболни качества. "Левски" не е на ниво, играе слабо, но имаше много добра програма. Има възможност да се поправи. Играе безобразно слабо в защита. При победа си остава фаворит за титлата, но "Лудогорец" играе най-добрия футбол в България.", бе дисекцията на футболния специалист.

Наско Сираков коментира още, че за него е абсурдно и смешно да карат българина да си плаща да гледа мачове по телевизията.

"Такъв филм няма, а вечното дерби трябва да се гледа от цяла България", категоричен бе левскарят. Сираков смята още, че от цялата разправия губят и футболните клубове, и телевизиите, и затова трябва да стигнат до договорка.

Наско изказа и мнението си, че е смешно у нас да се дават заплати на футболисти от порядъка на 15-20 хил. евро, пишат от bsport.bg.

"Смятам, че разходите във водещите ни отбори, като заплащане на футболистите, не отговарят по никакъв начин на качеството на продукта, който предлагат тези футболисти. За мен заплати от порядъка 15-20 хил. евро тук в България са ненормални.", каза Сираков.

По повод клюката, че продават прекрасната си къща, Илияна задоволи любопиството на Тити Папазов, като отрече: "Идваме си откъщи, живеем си там, това е новината, не продаваме къщата."