Ема Уотсън преживява истински хорър, докато снимаше новия си филм в Щатите.

Преследвач се опита я да нападне, докато работи с колеги на снимачната площадка. 

22-годишната актриса, която стана популярна с ролята си на Хармаяни в сагата за Хари Потър, се разпищяла от ужас, когато видяла как някакъв мъж изскочил пред нея.

Тя разпознала лицето му, защото той и преди това я притеснявал и неведнъж се навъртал около дома й, и това я стреснало още повече.  Сега той успял някак си да се промъкне сред екипа и да достигне до Ема. След като звездата  се развикала, той драснал да бяга с всичка сила в гората.

Но гардове и колеги на актрисата, които били спецове по бойни изкуства, успели да го спипат. После извикали и полицаи, които откарали натрапника. Актрисата обаче много се уплашила и дълго време не успяла да се съвземе, пише британския таблоид „Сън“.

Ема участва в The Perks of Being a Wallflower – който е по библейския сюжет за Ной и за момента се снима в Лонг Айлънд. Сталкерът й впоследствие бил пуснат от полицаите, получил е предупреждение да не се доближава до актрисата.

Уотсън не за първи път е обект на атака от вманиачени фенове, преживявала го, когато е 16- годишна и после на 20 г.

Впоследствие почва да се движи с бодигард. Миналата година й осигуриха пълна полицейска защита, защото получаваше заплашителни писма от сталкер, докато учеше в универиситета Браун.