Сървайвърът Ники Мартинов успя да ядоса голяма част от Съквартирантите си с злобните си коментари към тях, като фолк певицата директно заплаши, че ще му счупи носа.

Къци разказа пред Мариана, Бони и Златка, че спортният мъжага е подхванал Кристина Патрашкова относно журналистическата професия, като е нарекъл хората от гилдията „гадини, които пишат глупости”.

„Той има стратегия”, обясни поведението на Ники Къци. „На мен ми каза, че нямам място в Къщата, защото няма какво да научи от мен. Аз ако нямам работа в тази къща, той каква има? Него кой го знае... мен ме знае цяла България, с мен говори цяла България.”, заяви разпалено Златка. „Щом Big Brother е решил всеки един от нас да е тук, значи има защо, точка.”

„Той с какво е повече от мен? Знаеш ли кога ще му се дам... Айде да не ми се прави, че като пощурея, знаеш ли каква ставам? Ако трябва ще му счупя носа на тоя”, не по-малко емоционално каза Бони.

„Може да съм всякаква в неговите очи, но нито ми има душата, нито културата, нито хигиената, нито нищо. Ще ми вика боклук, ще вика така на долните си гащи.”

Къци пък добави, че Николай му е казал директно в очите, че ако я няма Бони, щял да се заеме с ТВ водещия.