Поп принцесата Кайли Миноуг събра погледите на всички на Нюйоркския филмов фестивал с дантелената прозрачна рокля, която откри поглед към съблазнителните ѝ извивки.

44-годишната певица, която тази година отбелязва 25-годишната си музикална кариера, беше комбинирала разкриващата рокля в синьо-зелено с плътно бельо и сандали с каишки.

Кайли сигурно е една от малкото знаменитости, на които прозрачна дантелена рокля, през която се виждат бедрата и още нещо, изглежда стилно.

Неотдавна Кристина Агилера смело заложи на подобен модел, но това по-скоро ѝ изигра лоша шега (вижте в галерията), посочват от сп. Hello.

Австралийската красавица присъства на премиерата на филма "Holy Motors" на Леос Каракс в рамките на фестивала, който чества 50 години. В него тя си партнира като актриса заедно с Ева Мендес, Денис Лавант, Мишел Пиколи и Едит Скоб.

В рамките на Нюйоркския фестивал ще бъдат представени някои от най-очакваните филми на годината. С присъствието си ще го почетат Стивън Спилбърг, Упи Голдбърг и Ел Фанинг.