Емилия май ще се окаже поредната фолк дива, вманиачена по външния си вид.

Както колежката си Алисия, и жената на Коко Динев започна силно да прекалява с посещенията при пластичния хирург, пише hotarena.net.

Къде има корекции Емилия?

Не е тайна, че певицата има силикон в гърдите. Всъщност, тя самата си призна преди време, че си е слагала импланти, като дори намекна, че само в бюста има два килограма, а цялото й живо тегло било 52 кг.

2000 евро струва капковидният силикон, който виждаме в гърдите на блондинката. Това обаче е цената в най-суровия й вид. Като се включи операцията, упойката, мнение на специалист, лекарства, изследвания и пр., силиконът на певицата е стъпил на 10 000 лева. Една поносима цена по джоба на Коко Динев.

Наскоро тръгна слух, че Емилия си е оперирала и нослето. В действителност, има доста голяма разлика във визията на певицата, а носът й изведнъж доби идеални форми.

Тоталната носна реконструкция по принцип струва около 4500 лева. Емилия обаче има само естетична ринопластика, което се оценява на около 3700 лева. Разбира се, това също е сурова цена, която не включва болничен престой и пр.

Изпълнителката на „Нежни устни” има подобрения и в джуките. Повечето нейни колежки вече прибягват към хиалурона, който се разгражда, но Емилия отдавна направи корекция на устните си и тогава силиконът бе на мода.

Певицата по принцип има плътни устни, затова кубиците, които си сложи, са сравнително малко, а цената – поносима. 1000 лева струва филъра в джуките й, но като се добавят и допълнителни разходи, може да ударим чертата на 1500 лв.

Дотук: 15 200 лева. Това е съвсем условна и минимална сума, тъй като не е ясно при кой хирург ходи Емилия и дали цените там не са завишени...