Един от най-култовите сериали – „7 часа разлика“ е на път да остане без продължение.

Продуцентът Магърдич Халваджиян е твърдо решен да спре снимките по филма, ако от БиТиВи не му изплатят дължимите суми.

Настоящият трети сезон, който се върти в момента ще бъде продължен до края си, тъй като сериите вече са заснети.

Новият четвърти сезон обаче е под въпрос, защото от националната телевизия са некоректни с плащанията към „Глобъл вижън“. Хитовата продукция, която преди време се излъчваше в праймтайма, неделя от 20 ч. сега е преместена във вторник от 21 ч. В най-гледаното време в момента се излъчва сериала на БиТиВи – „Къде е Маги“, но Милото и Таня Стоева трудно могат да бъдат заместени.

През настоящия сезон се очакват много развръзки и екшън, а в самият край Милото ще се срещне с руският си колега Распутин.

За следващият сезон на филма са заснети няколко епизода, в които Кирил Коцев умира. Според клюките обаче, Халваджиян отказва да продължи снимките и дори декорите вече са разрушени.

От телевизията пък са вързали актьорите със солидни клаузи по договорите и те нямат право да участват в подобни продукции цяла година след края на снимките.

От телевизията очакват новогодишните приходи да покрият разходите, но за момента пари няма. Ще има ли нов сезон на хитовия сериал или всичко ще приключи с този сезон за момента е загадка.