Ангел е готов с пилотния сингъл към първия си самостоятелен албум, който ще излезе на 25 октомври. Голяма е вероятността „Пак в сърцето ми” да даде името си и на самия диск.

„Залагам много на тази песен, понеже тя е специална за мен по няколко причини. Първо, тук съм доста различен. Досега хората ме познаваха само от веселата ми страна, винаги усмихнат, шегаджия, изпях толкова много закачки – „карам голф и съм от Перник”, „Топ резачка”, „Мистър Шики”… Но и аз, като всеки човек, си имам тъжните моменти, и аз съм страдал за жени и точно това реших да разкажа. Още повече, че песента се роди по действителен случай, след раздялата с последната ми приятелка. Текстът е мое дело, това ми е сефтето като текстописец. Музиката и аранжиментът пък са на Дидо Калпаков” - споделя изпълнителят на Ара Мюзик, пише signal.bg.

Ангел признава, че сам да си си автор не е лесна задача. Два пъти влизал в студио да записва „Пак в сърцето ми”.

"И първоначалният вариант стана добре, но не беше това, което исках да предам като емоция. Това, което чувствах и това, което излезе на яве, не беше със знак за равенство. Но сега вече песента звучи много истински” - въздъхва удовлетворено певецът.

Не само реализацията на сингъла затруднила екипа, работещ по него, но и снимките на видеоклипа. За част от тях било необходимо да се изключат светлините в студиото. Когато режисьорът Николай Скерлев дръпнал шалтера обаче, се оказало, че е спрял интернета на целия блок, в който се помещавало то. Недоволството на съседите напрегнало доста ситуацията, но им се наложило да изчакат в името на общото благо.

След всички тези перипетии „Пак в сърцето ми” вече е факт. Зрителите могат да видят различния Ангел в ефира на Фен ТВ.