ТВ водещият Къци Вапцаров не успя да издържи и повърна солената каша, която Big Brother му даде да изяде по време на мисия, чрез която да вдигне бюджета на Съквартирантите в Къщата.

Не по-малко трудно беше на неговата „сестра” по съдба Ирен Кривошиева, която трябваше да погълне цели две каши – едната люта, тъй като в нея имаше цяло шише сос „Табаско”, и втора, в която имаше кравешка урина. За разлика от Къци на Ирен не й повлия толкова зле храната, пише bliasak.bg.

До сълзи обаче стигна синоптичката Никол, която показа, че не е студеното момиче, за което сама се определя. Тя реши да се жертва в името на своите Съквартиранти, като се лиши от пица и шампанско заради тях.

Най-трудно обаче тя прие това, че трябваше да избира дали да прочете писмо от собствената си майка, или да даде на Люси възможността да поговори със своята за рождения й ден. Никол реши да се жертва заради певицата и да не прочете писмото от семейството си. „Аз много ги обичам. Тук осъзнах колко много ми липсват, защото аз не съм се разделяла с тях за повече от 3 дни.”, заяви Никол. „Искам и да честитя рождения ден на майката на Люси.”

Не по-малко емоционална беше Люси, която плака също колкото Никол. Телефонният разговор на певицата с майка й мина с доста сълзи.

„Мамо, ужасно много те обичам. Съжалявам за всички неща, които съм ти казвала. Щастлива съм, че си ми майка”, каза Дяковска. В изповедалнята Люси заяви, че родителите й приемат приятелката й Камелия като дъщеря и част от семейството, което много я радва.