Славена, която от началото на кариерата си винаги се е появявала само с руса коса, премина в отбора на брюнетките.

Чаровната изпълнителка на Diapason Records е доволна от промяната и се надява почитателите също да одобрят новия й външен вид.

Певицата на „Удари отляво" отдавна обмисляла да се раздели с блондинския имидж. В началото на новия сезон тя се решила да заложи на актуалната кестенява гама.

„Все още ми е странно, като се гледам в огледалото и не мога да свикна напълно, защото години наред бях руса. Но определено ми харесва как се получи и смятам да запазя кафявата коса поне за известно време.", сподели фолкдивата.

Близки и приятели на Славена, които видели промяната във визията й, побързали да я попитат дали това не предхожда и промяна в личния живот.

„Казват, че когато жената смени цвета на косата си, тогава сменя и партньора. Аз не вярвам в такива суеверия.", категорична е чаровницата. „В любовта всичко е по старому при мен, заедно с Алек съм и не смятам да правя промени на този фронт.", допълни още тя.

Изпълнителката смята обаче да запечата променената си визия в следващ видеоклип. Тя разкри, че в момента работи по няколко парчета, но все още тя и продуцентите й не са израли на кое точно ще заложи първо.