Папарак на "Всеки ден" излови как футболистът и жена му се редят на гишето за евтини полети на връщане от Милано към София.

В същото време Валери и Николета са отказали баснословната сума от 200 000 лева, за да влязат във "ВИП Брадър".

На тях им е предложено точно толкова, колкото и на холивудската звезда Памела Андерсън. Те обаче са отказали, защото цената им се сторила недостатъчна, за да присъстват в шоуто.

Всъщност са поискали половин милион, за да грейнат всяка вечер по телевизията. Продуцентите на риалитито обаче не могли да отделят такава космическа сума и предпочели да се откажат от ВИП двойката. : "Сега съжаляват, че не са взели това, което са им предлагали", категорични са близки до двойката.

Играчът на тима от серия В "Верона", макар и добре платен, има твърде много разходи както около бившата си половинка Алисия и издръжката на сина им, така и за настоящото си семейство с харчещата като луда Николета и малката им дъщеря Никол.

Дори дрешките за бебето, които плеймейтката избира, са от висшата мода и са сериозен харч и за милионер.

"Направиха се на интересни пред шоуто, ама сега летят с най-евтините полети", коментират познатите им.

Редовните пътници от Италия до България от тези самолети вече не се учудват от звездното присъствие на борда, цитира slava.bg.

Те разказват, че Валери и Николета пътуват редовно с нискотарифните авиолинии, в които освен по-тясното пространство между седалките не се сервира безплатно алкохол и храна, както в стандартните полети.

"Много са пестеливи, никога не си поръчват нищо, щом трябва да го плащат", добавят към впечатленията си пътниците.