Топ моделката Бориса Тютюнджиева, която се прочу преди всичко с твърде разкрепостената си любов към секса, отново предизвика негативни настроения около себе си в социалната мрежа на Фейсбук.

Попитана от свои почитатели защо всичките й коментари са на английски език тя отговори, че покрай огромните си ангажименти в света на киното просто е забравила да говори на български. Посланието на Бориса предизвика истинска дигитална революция и на секундата бяха организирани енергични протестни действия, пише skandalno.net.

''I forgot how to speak Bulgarian'' беше фразата, която взриви нета и накара мнозина да се прекръстят пред мониторите на компютъра. Десетки фенове започнаха ожесточено да коментират огромния гаф на сексапилната красавица и заявиха, че в края на краищата Бориса просто преиграва.

''Тази Бориса един път я взеха като епизодичка да пищи в някакъв треторазряден филм и на секундата забрави дори и майчиния си език. То само с една прелест не става, винаги трябва да помниш откъде си тръгнал, за да знаеш накъде отиваш. То бива да се правиш на интересен, ама това на нищо не прилича'' – написа разярен потребител.