Красавицата Бориса Тютюнджиева, която изненадващо заряза русия цвят и се присъедини към отбора на брюнетките, играе в последната част на хоръра "Погрешен завой".

Премиерата на лентата от другата страна на Океана е планирана за 23 октомври.

Бориса Тютюнджиева влезе в света на ужасите заради сюжета на кървавата пета част от един от най-успешните трилъри - "Погрешен завой". Тя позира в стая, пълна с кръв и едно разчленено тяло. И макар че фотосът изглежда доста зловещ, тя определено е ослепително красива, пише blife.bg.

Дни преди официалното представяне на заглавието моделката разпали любопитството на феновете на жанра. Тя пусна няколко изключително индригуващи кадри от процеса на работа по продукцията.

"Забавлявах се от цялото си сърце и се радвам, че успях да покажа на чужденците, че българите също го можем", каза преди време нашенката.

Връзката с продуцента Деклън О’Браян направил нейния приятел Петър Шипков. Тютюнджиева е единствената българка, която участва в лентата. Във всяка една серия на хорър поредицата "Погрешен завой" разказва за канибали, в чиито обсег винаги случайно попада група млади хора.