Предизвикателството тази седмица пред фолк певицата Бони беше да влезе в класната стая, а по време на днешния лайф направи и тест по история на България.

Иван Гарелов, който се познава с изпълнителката от доста време, беше изпитващият.

Бони отговори на въпросите на водещия и си изкара 6-ца по история. „Не беше трудно, но като изляза ще уча, че тук е несериозно”, заяви певицата. След което заяви от ефира на дъщеря си, че иска от нея поне две висши образования и три езика. Тя поздрави зрителите и с изпълнение на химна на България.

Нейният най-голям враг в Къщата Ники Мартинов пък получи не по-малко интересна задача. Той трябваше да заработва в сферата на чистотата, редомБони и Ники един срещу друг до българските роми, при това да събира боклуци в квартал „Факултета”.

„Тази професия е най-ниското ниво, работят я хора без образование. От това по-надолу няма”, заяви Ники по време на записа на задачата си.

Пред Ники Кънчев, Мартинов заяви за срещата си с ромите: "Приемам ги точно такива, каквито са. Бонка говори някакви неща, не съм ги казал аз. Не ги мразя, ако това имате предвид."

"Всеки трябва да вземе своето решение кое е по-силно - чалгата или това децата ни да са изучени", бяха думите на Ники, с които агитира зрителите да гласуват за него, пишат от bliasak.bg.