Една от най-популярните латино звезди на музикалната сцена - Дженифър Лопес, направи поредното си обръщение към българите, месец преди да ги зарадва с изпълнения на живо.

Джей Ло ще пее за първи път у нас на 18 ноември в зала Арена Армеец. Малко преди това издаде, че може и да готви някаква изненада за своите почитатели в България. Нищо чудно да слезе на софийското летище в компанията на друга световноизвестна звезда, с която да направят незабравимо шоу.

"Забавно е, където и да отидем. Шоуто е много репетирано и ясно. Понякога обаче добавям песен или искам нещо различно, махам нещо, правя го по-кратко и енергично", разказва подробности от процеса си на подготовка бившата любима на Марк Антъни.

Представянето й зависи основно от това как се чувства и как усеща публиката. Сигурното е, че винаги се опитва да даде на зрителите най-доброто шоу.

"Понякога каня някой, знаете Pitbull и Flo Rida са наоколо... Каня ги, но никога не се знае, всичко зависи от графика", обяснява още певицата, пишат от blife.bg.