Преслава, която години наред печели безапелационна подкрепа от феновете, говори открито за своите чувства и страхове.

"Уважавам публиката си. Искам да бъда харесвана и може би затова се притеснявам и това е добре" - сподели тя пред ЬTV. Глас №1 във фолка влиза в нова роля - треньор във второто издание на музикалното риалити "Гласът на България", където ще сформира свой отбор и ще напътства младите таланти.

Изпълнителката е категорична, че няма комлексите на повечето известни хора от това, че в личен план някой е с нея, заради популярността й.

"Нямам страхове от това, че някой е с мен заради това, че съм Преслава. Аз съм си, какво толкова. Колкото и да ти се иска, ако човекът до теб е финансово под теб, особено мъжът, той се смачква адски много, оттам тръгват и другите проблеми. Колкото и да имаш желание, може да дадеш всичко за този човек, но той не се чувства себе си, не се чувства мъж. При едно най-малко скарване или скандал, той не смее нищо да ми каже" - обясни фолк звездата, пишат от signal.bg.

Преслава подчерта, че най-важното, което търси в една връзка, е спокойствието. "С всяка една връзка започвам да търся спокойствието. Човек, който наистина да ме разбира и да ме оставя да почивам, когато вижда, че по някакъв начин съм напрегната. Да не очаква твърде много от мен" - заяви тя.