В пренасяне на мебели за детска стая и боядисване на стени посрещна рождения си ден Ивайло Захариев, научи „Монитор”.

Актьорът и съпругата му Миряна потвърдиха, че чакат първата си рожба догодина.

Те издадоха и пола на бебето – мъжки. Положителният тест за бременност и досега се съхранява в импровизирана съкровищница с най-сантименталните спомени от началото на връзката им.

Екранният Мартин от „Под прикритие” не си е поставил ограничения в цифрата, с която иска да подпомогне естествения ни прираст.

„С Миряна мислим за голямо семейство и няма да се ограничаваме в бройката. Когато едно дете расте сред други, то се учи на толерантност и съобразителност. Преодолява егоизма си отрано, а това ще му позволи да създава здрави приятелства и връзки като възрастен”, категоричен е той. 

Любителят на физическия театър е посрещнал приятели на празнична вечеря вкъщи вчера, издадоха близки до обкръжението му.

След дегустацията на отбрани вина компанията е стартирала денсмаратон из столичните клубове. Да полее порастването си сред любими хора, е сред малкото опции на Иво за релакс на фона на ангажимента му в „Под прикритие 3”.

Снимките на хитовото криминале стартираха с водни каскади по трасето Свети Влас - Бургас, а през последните седмици изправят на нокти пътуващите в софийското метро.

Персонажът на Захариев не участва активно в екшъна на морето, но на столичен терен вече се впусна в бесни гонки с колелета по ескалаторите на станция „Васил Левски”.

За да пресъздаде максимално ефектно опасната рокада, актьорът се подложи на активни фитнес тренировки през последния месец.