Пореден скандал, но този път на музикална основа, разтърси Къщата

Тази сутрин уважаемите съквартиранти бяха събудени с песен на Бони, а не както досега с мелодиите на Веселин Маринов. Естествено, Бони първа скочи от леглото и започна да танцува… Това обаче не се възприе много добре сред останалите…

Първи възропта най-милият до този момент за Бонка “съкилийник” -  Орлин. Той се изцепи, че само тапите в ушите са го спасили от ужасната музика… Тези думи обаче предизвикаха избухване от страна на всички мъже в Къщата. Те скочиха срещу чалгата с пълна сила и застанаха зад твърдението, че тя е простотия и е за ограничени хора.

За капак Ники я заби, като й каза, че било по-добре да пее джаз. Бясна на съквартирантите, но най-вече на Орлин, защото тя го смяташе за един истински приятел и най-много го поддържаше.

Започналите гаври с Бони са един от сигурните признаци, че шоуто се кани да се отърве от нея. Забелязва се тенденция, при която лека-полека при изгонването на предните съквартиранти, операторите показват все по-често лицата им и то в моментите, в които те се дънят, коментари на останалите по техен адрес и най-вече ситуациите, в които се излагат. Сега това дава повод за размисъл дали пък продуцентите не са решили да се отърват от Бонка, което е показателно, че не зрителите, а продуцентите решават кой кога ще си отиде, пишат от skandalno.net.

Какво ще се случи обаче… Дали не се опитват по някакъв начин да манипулират общественото мнение, показвайки само негативите на номинираните за изгонване, и то конкретно на този, когото от шоуто вече смятат за ненужен, или не…