Театралните нощни партита, познати под името ''Theatre Events'' се завръщат  и през новия клубен сезон в столицата.

Атрактивната, сладкодумна актриса и водеща Бианка Илич заедно с колегата си Илко Ганев създадоха своята лаборатория за специални събития още преди няколко години и огряха по собствен, оригинален и новаторски начин нощна София. Тематичните ивенти, които създадоха се откроиха бързо на фон! а на общата парти атмосфера.

На 11 октомври, креативният тийм ни кани на поредното обещаващо предизвикателство. Този път идеята е подчинена на неостаряващата и романтична част от социализма, която и до днес ни кара да въздишаме по отминалото време. Всеки, който иска да усети гордостта от носенето на пионерска връзка, да вкуси от типичната соц-почерпка, да разгледа забележителни експонати, останали от бай Тошово време или просто да поразпусне в четвъртък вечер, е добре дошъл. Организаторите държат да отбележат, че събитието няма да има никак! ъв идеологически или политически от ''онова време'' характер. ''Напротив, искаме да съчетаем днешната свобода с някои смешни, позабравени елементи от миналото. Просто експеримент!'', споделя щурата Бианка.

Партито е озаглавено ''SOCial Party'', а домакинът на 11.10 от 22:00ч. ще бъде столичния клуб GINGER. Партньорска подкрепа ''Theatre Events'' са получили от видео-портала – VBOX7.com, както и от продуцентска компания – !NO FRAME MEDIA.

Очакват се множество интересни изненади, една от които е специалното участие на изпълнителката Миленита. А самата Бианка, която скоро поведе предаването ''Х Милионер търси съпруга'', с участието на знатния социалистически внук – Тодор Славков, се закани, че възнамерява да покани дори президента Георги Първанов, за да изгладят отношенията си. А какво по-подходящо място за това от организираното от нея ''SOCial Party'', в четвъртък вечер, ! 11 октомври, мястото е клуб GINGER.

За представителите на медиите, притежаващи камера или фотоапарат, отправяме апел: Елате, да Ви позабавляваме без вашето оръдието на труда. За снимков материал, можете да се обърнете лично към организаторите!!! Очакваме ви!