Нова с*кс двойка (или тройка) в лицето на Ники и София се заформя в звездната Къща на ВИП Брадър. Сървайвърът Ники показа още от самото влизане на Софи, че си пада по нея, но определено досега не е минавал по никакъв начин границите на благоприличието.

Той ревностно следи всяко едно движение на най-новия съквартирант и винаги търси варианти да бъде в обкръжението й, с което засили ревността на Люси, която вече едва се въздържа.

Припомняме, че съвсем скоро Люси не се стърпя и каза на половинката си, че й липсва, но по-фрапиращото за нейните уши, тепърва предстои. Влюбеният Ники призна пред Люси, че иска да е със Софи:

''От първия ден, в който я видях, си казах, че тя е принцесата, а аз съм принцът!'', твърдо заяви Ники на Люси. Реакцията му бе предизвикана от факта, че Люси и Софи много взеха да си гугукат, а сървайвърът е наясно с наклонностите на русокосата певица…

Люси бе принудена (заради мисията на своята половинка) да изтърпи излиянията на заблудения Ники. Тя показа твърдост и изслуша мълчаливо откровенията на Николай, но какво й е идвало отвътре, само тя си знае.

Хората вече коментират, че най-вероятно Софи ще си падне по Ники, защото не изглежда като обратна, други стигат дори и по-далеч в мислите се. Те смятат, че в Къщата ще се стигне до тройка… Налудничаво, но не и невъзможно…

А трети съчувстват много на Ники, тъй като смятат, че той наистина е хлътнал е ще му е много тежко, когато разбере истината, пише kliuki.bg.